Top Menu

Aanbod

aanbodwaaierHet aanbod van Clorisse is divers:

 • Opleidingen
  Een ruime waaier aan vormingen, specifiek gericht op de kinderopvang en het onderwijs. Alle vormingen sluiten nauw aan bij de praktijk, maar zijn toch voorzien van de nodige theoretische achtergrond.Als organisator kan je een opleiding op maat aanvragen – bijv. voor je eigen team, voor een groep professionals, voor ouders, op een schoolavond…  Op basis van ons aanbod, of met een geheel nieuwe vraag ? Neem hiertoe contact op.Als individu kan je je inschrijven :

 • Pedagogische Begeleiding
  Geheel op maat, en in samenspraak met je pedagogisch begeleider, bouwt en levert Clorisse trajecten en programma’s die volledig gericht zijn op je eigen pedagogisch project. Timing en inhoud wordt door de organisator bepaald.
 • Kinderkampen
  Op aanvraag treden we op als animator van kinderkampen, vooral tijdens de schoolvakanties. We zijn dan de uitvoerder van een deelprogramma van een kinderkamp dat georganiseerd wordt door derden.
 • Consulting
  Wens je specifieke ondersteuning in je eigen opvang, om een bepaalde situatie het hoofd te bieden, dan kan je ons inschakelen op consulting-basis.

Hoe je ook gebruik maakt van onze diensten, je kan steeds rekenen op een aanpak op (kinder-) maat. We zijn het best bereikbaar via e-mail (info@clorisse.be), of maak gebruik van onze contactpagina.

 

Comments are closed.